visita-logo

I nätverket lyfter Visita branschens unga talanger. Efter förra årets succé öppnar vi nu upp för nya nomineringar till 2017 års träffar!

Nätverket har idag nära 200 deltagare och innefattar allt från housekeeping managers till turismstrateger och restaurangchefer. Här har din medarbetare chans att utvecklas i sin ledarroll tillsammans med andra på samma nivå.

Träffarna bjuder på nischade ledarskapsföreläsningar med inspiration och mingel. Tidigare teman har bl.a. varit personlig utveckling, konstruktiv feedback och rekrytering. Deltagarna får dessutom tillgång till webinarier och ledarskapsverktyg online samt ett kontaktnät över hela Sverige. Nätverket är kostnadsfritt och Visita står för resekostnader upp till 500 kr per träff.

Vem kan delta?
Kriterier för att bli en del av nätverket är att personen är under 30 år och har någon form av ledande befattning inom ett Visitaanslutet företag. Personalansvar och/eller högre utbildning är meriterande men inte ett krav. Det är framför allt driv och engagemang vi söker!

Nästa träff?
Vårens första träff går av stapeln den 24 februari på Kolmårdens djurpark. En dag fylld av aktiviteter och föreläsningar i fantastisk miljö som man inte vill missa!

Vill du veta mer eller nominera en medarbetare? Läs mer här 
Kontakta Malin Bergsvik tele: 08-762 74 32 eller mejla m.bergsvik@visita.se

Dela den här nyheten med dina vänner
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin