BODY WORLDS gästar Tom Tits Experiment i sommar

Välkommen till en unik, världsberömd utställning om kroppen och vår hälsa. Utställningen är tidigare visad i 70 städer i Nordamerika, Asien och Europa och har setts av 34 miljoner människor. Nu kommer den till Tom Tits Experiment. Utställningen öppnar den 20 juli 2012.

BODY WORLDS visar organ och hela, riktiga kroppar som donerats av människor som velat hjälpa till med att öka kunskapen om kroppen, anatomi och hälsa. Kropparna har bevarats genom plastination en speciell metod, utvecklad av Dr. Gunther von Hagens. Det ger oss möjlighet att få en inblick i och förståelse för hur vidunderligt livet är.

Kärleken till livet

För Tom Tits Experiment är BODY WORLDS ett komplement till den redan existerande avdelningen om Människokroppen. BODY WORLDS visar donerade kroppar och den handlar om kärleken till livet.

En avskild del av Tom Tits Experiment

BODY WORLDS visar cirka 200 organ och kroppar på 1 000 kvadrameter av våra totalt 16 000 kvadratmeter utställningsyta. Utställninen kommer att visas i ett separat, avskilt utrymme på plan 4 i anslutning till avdelningen om “Människorkoppen”.
Alla besökare kan välja om de vill se BODY WORLDS eller ej, den ingår i det ordinarie biljettpriset.

För barn?

Barn upp till 12 år är välkomna att se BODY WORLDS i vuxens sällskap.
Vi tar emot skoklasser/grupper från högstadiet och gymnasieskolan med lärares sällskap.
Ett särskilt “spår” med frågor och uppgifter kommer att finnas för de yngre besökarna.

Mer information

Håll utkik här på vår hemsida: Mer information om BODY WORLDS kommer! Tills dess, läs om BODY WORLDS även på vår blogg  och på www.bodyworlds.com

Dela den här nyheten med dina vänner
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin