hannah-busing-Zyx1bK9mqmA-unsplash

STUA:s stödprojekt för näringsidkare inom besöksnäringen i Sörmland har nu varit igång i två veckor och hittills har mer än 50 företagare fått adekvat hjälp och stöd från våra, mycket kompetenta rådgivare. Nu tar vi ytterligare ett steg och drar igång ”Branschråd – få råd och tips av kollegor”. Vår tanke är att hålla veckovisa virtuella träffar om aktuella teman och frågeställningar.

Det första äger rum 15 april kl 10.00-11.00. Vi använder oss av verktyget Zoom. För att alla ska få möjlighet att ställa sina viktiga frågor har vi satt ett maxantal på 15 personer/virtuellt möte.

Anmäl dig via länken: https://sv-se.invajo.com/event/stua/branschrådtemakorttidspermittering

Den 15/4 kommer vi att fokusera på ämnet ”korttidspermitteringar”. Göran Pettersson, ägare av Vilsta Sporthotell & Camping och Plaza Hotel i Eskilstuna, inleder med att dela med sig av sin erfarenhet från de senaste veckorna. Samtalet leds av Lotten Fowler, rådgivare på STUA.

Efter Görans inledning lämnas ordet fritt till alla deltagare för att dela med sig av tankar och ställa frågor osv. Inga frågor eller funderingar är ”fel” eller ”dumma”. Du kan delta anonymt, med bara förnamn, eller välja att berätta vem du är. Det är upp till dig.  Allt som sägs stannar i gruppen och samtalen spelas inte in.

Frågor som vi eventuellt inte kan besvara direkt under mötet samlar vi upp och redovisar i efterhand på Stödinsatsens hemsida. Här kommer vi också publicera höjdpunkterna under rådet, så de som inte har chans att delta ändå kan ta del av goda tips och råd. Vid publicering av höjdpunkterna kommer inga företag eller namn att nämnas. https://www.destinationsutveckling.com/sv/covid19/branschrad

 

Har du frågor, funderingar eller bara behöver någon att bolla med, tveka inte på att höra av dig!

Ring: 0155-220 800
Maila: radgivning@stua.se
Besök: www.destinationsutveckling.com/sv/covid19

Dela den här nyheten med dina vänner