Businessforum Tyskland – – Konsten att göra affärer i Tyskland!

Tyskland är Sveriges största handelspartner. Därför viger vi höstens Business Forum åt att lära oss mer om tysk affärskultur, vad man bör tänka på vid affärer i Tyskland och presentation av affärsmöjligheter på den tyska marknaden. Medverkar gör Tysklands ambassad, Tysk-Svenska Handelskammaren, Tyska turistbyrån, Linköpings universitet och Siemens. Dagen invigs av den tyske ambassadören Harald Kindermann och Östergötlands landshövding Elisabeth Nilsson.

Dagen inleds med introduktion av tyska ambassaden, utställare och presentation av spännande affärsmöjligheter på den tyska marknaden. Vi fördjupar oss även i tysk affärskultur, Siemens berättar om sitt arbete med “Compliance och hållbarhet”, hur varor för den tyska marknaden ska märkas och Linköpings universitet presenterar pågående samarbete inom forskning och utveckling. Det är populärt att ställa ut på tyska mässor. En expert berättar hur företag kan få ut maximalt av att medverka på en tysk mässa. Självklart blir det tyskinspirerad lunch, eftermiddagskaffe och gott om tid att mingla med våra utställare och inbjudna experter. Dagen avslutas med en riktig Oktoberfest – tyska korvar och öl!

Hålltider för dagen
09.00 – 09.30 Drop in frukost och registrering
09.30 – 11.45 Invigning och förmiddagspass
11.45 – 12.45 Lunchbuffé
12.45 – 14.45 Eftermiddagspass I
14.45 – 15.15 Eftermiddagskaffe
15.15 – 17.15 Eftermiddagspass II
17.15 – 19.15 Oktoberfest med korv och öl!

Herzlich willkommen in Deutschland!

Ladda ner detaljerat program.

Datum & tid
11 oktober kl. 09.00-19.15

Kostnad
595 kr/person för medlem i Handelskammaren, 795 kr för ickemedlem. Moms tillkommer.

Anmälan och informationlinda.jutberger@east.cci.se
070-142 65 58. Anmälan måste göras senast 3 oktober. Anmälan är bindande men kan överlåtas.

Östsvenska Handelskammaren i samarbete med Tysksvenska Handelskammaren, Siemens / Tyska ambassaden / Cottbus-Spremberg / Lufthansa / BMW – Kneippbadens bil / Almi Invest / Awapatent / Stockholm Skavsta Airport /
Sörmlands turismutveckling AB

Dela den här nyheten med dina vänner
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin