Filmning Åsa Henric

Filmning webbseminariet ”att utvecklas genom en pandemi”

Koppla upp dig och följ webbseminariet med fokus på årets speciella hemester-sommar och hur vi kan anpassa oss framöver.
Webbsändningen släpps den 30 september och finns tillgänglig att se i efterhand.
Våren och sommaren har varit tuff för många verksamheter. Behovet av att ställa om och anpassa verksamheten efter nya förutsättningar på grund av Corona har varit påtaglig. Vi har bjudit in företag från besöksnäringen i Sörmland delar med sig av sin erfarenheter av Coronapandemin, vilka utmaningar stötte de på och hur tog de sig igenom den. Vi kommer bland annat få höra Sagostigen, Julita gård, Jogersö camping och Edsbacka bistro berätta om sina erfarenheter.

Branschexperter delar även med sig om nuläge och framtidstankar, vad kan vi förvänta oss framöver? Bland annat kommer Irja Hökås delta som under våren och sommaren jobbat som rådgivare för företag som drabbats av pandemin. Henrik Fristedt från Eskilstuna Convention Bureau deltar även och delar med sig om sina tankar om mötesindustrins framtid.

Dela den här nyheten med dina vänner
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Skärgård

Res ansvarsfullt i sommar!

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har samlat flera bra lathundar, checklistor och mallar för hur du som företag, kommun och förening kan underlätta med infografiskt material!

Läs mer »

Nu lanseras slottssafari

Ett nytt sätt att upptäcka slottsrika Sörmland! Med hjälp av slottssafari.se får sörmlänningar och besökare veta vilket slott som är deras favoritslott. Sörmland är Sveriges slottsdestination,

Läs mer »