Digitalisering

Föreläsning samt interaktiv workshop på tema produkt till internationell marknad 20 mars

Välkommen till en föreläsning samt interaktiv workshop på tema produkt till internationell marknad med Pernilla Kjellström och Elisabeth Ingvar:

Pernilla har över 20 års erfarenhet av att arbeta som affärsutvecklare och har specialiserat sig på snabbväxande digitala bolag och hon är mycket erfaren konsult inom innovationssystem. Pernilla står bakom en rad välkända och starka innovationsmiljöer bland annat startup acceleratorn THINK i Helsingborg samt Gotland Science Park i Visby.

Elisabeth Ingvar är grundare av Rebelution och jobbar idag som ett one-woman SWAT team för digital marknadsföring. Hon planerar kundernas marknadsstrategi, producerar skriftligt och visuellt innehåll samt coachar företag för att förbättra deras digitala närvaro.

Tid: Tisdag 20 mars ca kl 11.30-17.00.
Plats: Best Western Plus Hotel Rogge, Strängnäs https://www.hotelrogge.se/

Programmet i korthet:

• Product-to-market: I den snabba tekniska utvecklingen och det allt mer digitaliserade samhället, vad är olika best practice för att ta en produkt till marknad?

• Beyond Growth Hacking: Vad innebär Growth Hacking och vad är nästa steg för den digitala marknadsföringsindustrin? Vad ska STUA göra?

• Social Selling: En genomgång i Inbound och Content Marketing med viktiga know-hows gällande användning av sociala mediekanaler.

I programmet ingår lunch. Sista anmälningsdag 12 mars.
Max 2 deltagare per företag.

ANMÄL DIG HÄR 

Dagen är en del i Digital destinationsutveckling

Dela den här nyheten med dina vänner