Kunskapsdag

Den 10 maj är det dags för #PR-dagen2016. PR-dagen är besöksnäringens tillfälle att möta press och media. PR-dagen handlar om två saker, mötet med press och media samt kunskapen att kommunicera med dem.

I år lyfter vi tema: Att synas i internationell press med fokus på brittiska och norska marknaderna. Hur sticker du ut med din nyhet/produkt? Vi får också veta mer om hur den digitala revolutionen påverkar oss. Hur beter vi oss i den och vad händer när vi frivilligt delar med oss av allt?


På programmet bl a

Andreas Ekström, kulturjournalist på Sydsvenskan: Framtid, omvärld och digital revolution
Varför är vi så fascinerade av sociala medier? Vad händer när vi frivilligt delar med oss av precis allt? Andreas är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom digital omvandling och utveckling och har bl a släppt en uppmärksammad bok om Google.

Louise Winberg som är PR & Social Media Manager på VisitSweden Norge.
Louise ger sitt perspektiv på hur du sticker ut, når ut med din nyhet och lockar norsk press.

På plats är även Gabriel Dorch, Marketing Manager från VisitSweden i Storbritannien
Gabriel berättar mer om brittiska marknaden, vad som är intressant just nu och vad som lockar britterna till Sverige.

Dagen varvas med presskonferenser från företag/aktörer i regionen som presenterar sina nyheter för media, kollegor i besöksnäringen och VisitSweden.

IMG_3721 IMG_3720

Vill du anmäla dig till dagen? Dagen riktar sig till dig som driver företag/verksamhet inom besöksnäringen samt till press/media. Vi har ett begränsat antal platser. Anmäl dig till stua@stua.se senast 4 maj.

Tid och plats: 10 maj kl 13.00-17.15 på Skjortan i Flen: http://flen.se/uppleva-gora/aktivitetshuset-skjortan/

Hitta: https://www.google.se/maps/place/Drottninggatan+24,+642+37+Flen/@59.05729,16.5741156,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x465ec35f5b8d70ab:0x1db223367e8084c9

 

Deltagande på PR-dagen är kostnadsfritt! Utebliven närvaro utan avanmälan innebär en kostnad på 500 kr + moms Avanmälan görs skriftligt på samma sätt som anmälan dock senast den 9 maj. Anmälan gäller företaget och är ej personoberoende.

Varmt välkommen!

 

Destinationsutveckling Sörmland: stua@stua.sedestinationsutveckling.com

Dela den här nyheten med dina vänner