Julita + telefon original

Ett nytt sätt att upptäcka slottsrika Sörmland!

Med hjälp av slottssafari.se får sörmlänningar och besökare veta vilket slott som är deras favoritslott. Sörmland är Sveriges slottsdestination, en plats med 400 slott, gods och gårdar, med tusentals saker att göra. Nu kan besökare genom ett quiz ta reda på vilket slott som passar en bäst genom lekfulla frågor på slottssafari.se.

Alla vackra slott, gods och gårdar bär på spännande historier och många är idag exklusiva boenden medan andra är fyllda av lek och aktiviteter, både inne och ute. Stua har, tillsammans med reklambyrån You Are Here, tagit fram Slottssafari, som gör att sörmlänningar och besökare, baserat på intressen, kan ta reda på vilket slott som passar bäst genom lekfulla frågor.

Hitta ditt slott! 


Ladda ner slottsbingo här!

Inför midsommar kommer över 17 000 fritidshus i Sörmland att få vykortet med slottsbingot på bilden ovan. Slottsbingo ska göra att både sörmlänningar och besökare ska lockas att besöka flera slott än det slott de får som utvalt favoritslott i slottssafarin. Genom slottsbingo kan de ta med formuläret och sätta betyg på slotten.

Vill du som företag eller besöksmål i Sörmland ha ett block med slottsbingo-kartor att dela ut? Mejla stua@stua.se

Kartan finns även att ladda ner på visitsörmland.se 

Dela den här nyheten med dina vänner