Natalie Grainger, Unsplash

Webbinarier teman digitala kanaler; scenarioplanering; produkt, paketering, prissättning och kommunikation, storytelling, värdskap.

Denna vecka går vi in i en ny fas i stödinsatsen för besöksnäringen i Sörmland. Redan på torsdag den 7 maj publiceras flera instruktionsfilmer inom temat digitala kanaler. Där går vi igenom olika verktyg och metoder på ett tydligt och pedagogiskt sätt, steg för steg hur du gör.

7 maj kommer filmer om Google my business, bokningsbarhet och kampanjer och annonsering via facebook och instagram. Mer information kommer via nyhetsbrev, bloggen och på destinationsutveckling.com

Vi kommer framåt fortsätta publicera varje torsdag, vi börjar med fyra teman, digitala kanaler; scenarioplanering; produkt, paketering, prissättning och kommunikation, storytelling, värdskap.

Basetool  Digitalisering


www.matchajobben.nu/sormland

Nu lanseras webbtjänsten matchajobben.nu i Sörmland. Tjänsten, som tagits fram på initiativ av Region Östergötland, hjälper regionens företag att hitta varandra. Där kan du som företagare lägga upp vad du erbjuder eller har behov av.

Kika vidare och registrera dig här: https://matchajobben.nu/sormland/


Se tidigare webbinarier i stödinsatsen

Du har väl inte missat att vi publicerar samtliga webbinarium i efterhand? Vi har anordnat webbinarium om finansierng, korttidspemittering, stresshantering och mycket mycket mer. Klicka på länken nedan för att ta del av dem.

https://www.destinationsutveckling.com/sv/covid19/webbinarium/

Du kan fortsatt få råd och stöd via akut stöd och rådgivning, tel: 0155-220 800 eller mail radgivning@stua.se

Dela den här nyheten med dina vänner