2. Gripsholm Castle

Nu lider semestertiderna och sommaren mot sitt slut. Vi på STUA ser fram emot en spännande höst med nya och stärkta insatser. Från projekt inom ledarskap, företagsnätverk och såklart – det nya regionala turismuppdraget med start i oktober!

Regionala Nätverket Turism – i Sveriges Slottsdestination

STUA arrangerade mötet för det Regionala Nätverket Turism 26-27 augusti på Gripsholms Värdshus i Mariefred.

Tack alla deltagande gäster – vi ser fram emot att träffas nästa gång i Östergötland!

 

Välkommen Jessika!

Jessika Sillanpää är examinerad TRAC-diplomerad Resekonsult och har tidigare utövat sina kunskaper som Destination Manager där hon paketerade skräddasydda resor till Asien, Community based tourism i Thailand och Bangkok food tours. Idag är Jessika styrelserepresentant i Pacific Asia Travel Association (PATA) och SKÅL International, Stockholm.

-”Som mat- och måltidskoordinator på STUA ser jag fram emot att få vara en del utav Sörmlands matutveckling. Jag älskar att se möjligheter, skapa nya och spännande idéer tillsammans med drivna entreprenörer och stolt lyfta den passion och driv som finns bakom varje produkt och företag.”

Kontakta Jessika Sillanpää

 

 

 

Nuvarande Regionala Turismuppdraget löper ut och det nya påbörjas i oktober

Vi fortsätter att leda den regionala destinationsutvecklingen för att fördubbla omsättningen 2023. Uppdraget genomförs av STUA med utgångspunkt från Region Sörmlands strategi för en hållbar besöksnäring 2013-2023.

Läs mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ledarskap i besöksnäringen i en digital värld

Under ett år hjälper projektet er som ledare inom besöksnäringen på landsbygden att arbeta med och utveckla din och företagets förmåga att arbeta med dessa digitala verktyg.
Fokus kommer ligga på den som dagligen leder verksamheten och hur digitala verktyg kan underlätta i det dagliga arbetet.

Intresserad? Kontakta Henrik Steberg på STUA

 

Skapa och utveckla måltidsupplevelser

Under en workshopserie får du tillsammans med STUA och projektdeltagare i Culinary Attractions, utveckla och skapa måltidsupplevelser riktade mot internationella besökare. Workshopserien finns tillgänglig i både Eskilstuna och Nyköping

Anmäl dig här

eller kontakta Torbjörn Kock för mer information.

 

Boka in ett möte på vårt huvudkontor på Forsgränd 6, Nyköping, på vårt kontor i Munktell Science Park eller i Strängnäs och Flens Kommun, där vi även har kontorsplats.

Vill du veta mer om projekt och övriga insatser, hör av dig:
Tel 0155-22 27 70, mejl stua@stua.se

 

Följ, gilla, dela STUA på

facebook linkedin youtube instagram homepage
Dela den här nyheten med dina vänner