STUA

Organisationsnytt från STUA oktober 2017

STUA leder den gemensamma destinationsutvecklingen i Sörmland med målet att utveckla Sörmland till ett av Sveriges mest attraktiva besöksmål för internationella besökare.

Fr o m 5 oktober 2017 stärker STUA sin organisation med Torbjörn Kock, som projektledare. Torbjörn kommer närmast från Medley, där hans roll de senaste åren har vart starkt fokuserade på olika stora projekt inom hälsa, men även ombyggnation och renovering av badhusen i Oxelösund och Nyköping.

Torbjörn Kock, 35 år, kommer från Skåne och bor numera i Nyköping med fru och sina två barn. Torbjörn har en bakgrund från besöksnäringen och friskvårdsbranschen.

”Jag ser fram emot att bli en del i det härliga teamet på STUA, och få vara med på resan med den fortsatta expansionen som sker inom besöksnäringen här i regionen”. 

Ola Lindgren Nilsson, vd på STUA:
”Jag vill hälsa Torbjörn varmt välkommen till STUA, där vi tillsammans med besöksnäringens aktörer fortsätter att utveckla Sörmland till en exportmogen destination. Torbjörn tillför ny och bred kompetens inom området fritids-/besöksmål och evenemang och kommer som projektledare kunna bidra med fler insatser kring besöksmål och reseanledningar. Jag ser fram emot att få arbeta med den nya organisationen som snart är på plats”.

För mer information om den nya organisationen, kontakta mig!

Ola Lindgren Nilsson, Vd STUA utvecklar besöksnäringen!

Tel 0155-22 27 74, mejl ola@stua.se

Dela den här nyheten med dina vänner