869E5980-8219-4451-AB05-900E00EE92EE

Lasätter Gård är nominerade till Ekoturismpriset!

En av våra pärlor i Sörmland nämligen Lasätter Gård är nominerade på Grand Travel Awards, som är Travel News äldsta och mest prestigefyllda utmärkelse. Lasätter Gård är nominerade till Ekoturismpriset som delas ut på Grand Travel Awards på Grand Hôtel i Stocholm. Vi har fått chansen att prata med Monica Crafoord om nomineringen och framtiden på Lasätter Gård.

Läs hela intervjun här


MÅNADENS MAT

Sörmländska foodtours

Förra veckan höll STUA i en workshop och inspirationsdag på Retuna. Flera föreläsare var inbjudna under dagen och det bjöds även på Sörmländsk mat för deltagarna. Är du nyfiken på våra framtida evenemang och workshops? läs mer här

Matmässan Grüne Woche

Här kommer en liten uppdatering från Berlin och matmässan Grüne Woche, där vi hade två representanter ifrån Sörmland i den svenska montern år 2020. Följ Stolt Mat i Sörmland på Instagram för mer uppdateringar om den Sömländska matkulturen

 


PÅ GÅNG

Hotellnätverket

Driver du hotell i Sörmland? Anmäl dig till hotellnätverket där du kan nätverka med andra hotell. Nästa träff där temat är hållbarhet äger rum den 26 februari.

Kontakta monica@stua.seför mer information och anmälan

 

 

Näckrosleden 

Arbetet med affärsutvecklingen av upplevelser längs Näckrosleden har påbörjats. Vi kan nu meddela att Sweden by Bike kommer vara partner och inspiratör under produktframtagandet. När projektet väl är slut finns möjligheten att få sin produkt synlig mot kund via Sweden by Bike.

Är du intresserad av projektet, kontakta henrik@stua.se

 


Workshopserie i produktutveckling med inriktning mot internationella besökare

Du missar väll inte att vi på STUA erbjuder en workshopserie i produktutveckling mot internationella besökare? Nu har du som företagare möjlighet att kostnadsfritt delta vid tre tillfällen där du lär dig mer om din målgrupp, utvecklar en produkt och lanserar den. Deltagare som tar sig igenom workshopserien och lanserar en färdig produkt får även möjlighet att testa sin produkt på en internationell målgrupp. Anmäl dig senast den 20 februari.

Läs mer och anmäl dig här


Boka in ett möte på vårt huvudkontor på Forsgränd 6, Nyköping, på vårt kontor i Munktell Science Park eller i Strängnäs och Flens Kommun, där vi även har kontorsplats.
Vill du ha ett digitalt möte eller veta mer om projekt och övriga insatser: Tel 0155-22 27 70, mejl stua@stua.se
Dela den här nyheten med dina vänner