Möte1

I helgen kommer över 90 researrangörer från hela världen för att ta del av nya produkter och upplevelser för sina kunder, då VisitSweden arrangerar Swedish Workshop i Småland. För första gången kommer också researrangörer från Indien. Intresset att delta på Swedish Workshop är stort och flest researrangörer kommer från Tyskland, Storbritannien och Nederländerna. Indien, som deltar med fyra researrangörer, deltar på Swedish Workshop för allra första gången.

Stora researrangörer som Haman Group och Wolters Reisen återkommer till Swedish Workshop, men också helt nya arrangörer som kinesiska Caissa och brittiska The Caravan Club deltar. Researrangörer med Sverige i sina program är viktiga för att besöksnäringens företag ska nå stora kundgrupper i utlandet. På söndag och måndag samlas 92 researrangörer från 17 länder för att förhandla om kommande produkter till sina reseprogram med över 100 turistföretag och regioner från hela Sverige.

IMG_0984

Åsa Malmqvist från STUA är på plats och säljer in produkter och upplevelser som har valt att satsa på affärer med researrangörer. Åsa har möten inplanerade med 20 arrangörer från bland annat Nederländerna, Kina, Spanien, Tyskland och Kanada.

Efter workshopen besöker några av researrangörerna Östergötland/Sörmland för att se en del av produkterna/upplevelserna på plats.

Kontakta Åsa för mer information: asa@stua.se, tel 0155-22 27 75

 

Dela den här nyheten med dina vänner