71fb12_eb62a605b4d7425f899b1ce35800381d~mv2_d_4240_2832_s_4_2

Med tråkiga nyheter och katastrofrubriker varje dag vill vi uppmärksamma några företag som ger inspiration och framtidstro. För vi kan klara oss igenom det här, i hopplösa lägen tvingas företag och personer till innovation. Nu behöver vi tänka om och arbeta för att hitta lösningar, kanske är de digitala, kanske är de ändrade arbetssätt! Så gör besöksnäringen och den svenska ekonomin en stor tjänst i sommar och semester hemma! Den summa vi vanligtvis skulle lägga på utlandsresor kan vi nu lägga på hemester och tillsammans hjälpa se till att stimulera ekonomin och våra företag! Här är två hotellverksamheter som vi uppmärksammat som kommit med ny kraft och nya idéer!


Sunlight hotell i Nyköping har tagit fram ett Staycation paket för familjer. Ju längre ni stannar desto billigare blir det! En semester behöver inte vara långt hemifrån för att vara trevlig. Checkar du in i staden bredvid slipper du organisera med pass och flygbiljetter, samtidigt som du får vila från disk och den där tvätten du kanske egentligen skulle behöva göra. Vilket ger dig möjlighet att lägga fullt fokus på familjen när ni får komma bort från vardagen.

Förutom Staycation har Sunlight samlat flera olika paketerbjudanden, både med och utan övernattning. Du hittar dem här! Bild: Sunlight Hotell


ESSGroup har från första början sett till att hålla sig positiva, arbeta framåt och ställt om verksamheten. Det började med presentkorten som dubblades upp, kunden fick alltså dubbla värdet av det de själva betalade. Köptes ett presentkort för 500kr blev värdet på presentkortet 1000kr. Nu kan du som blir medlem få chansen att vinna en all-inclusive vecka på valfri destination med 5 av dina bästa vänner. Inte nog med det, svarar du på ”Den stora sommarundersökningen” som är skapad för att kunna möta konsumenternas förväntningar på sommaren 2020, får du en värdecheck på 200kr att använda på valfri destination. Samtidigt som de fortsätter att växla upp med erbjudanden till sina besökare jobbar de även vidare på en ny destination i Stockholm, Ellery Beach House som blir en resort med en stor spännande pool club och en interiör som hämtar inspiration från 50- och 60-tal. ESSGroup vet samma sak som vi gör, krisen kommer någon dag vara över och då måste vi vara redo!

Foto: ESSGroup

Dela den här nyheten med dina vänner