Outdoor

Snabbt stöd för besöksnäringen i Sörmland!

Vi förstår att det ibland är tufft att ta hjälp, men vi uppmuntrar alla företag i besöksnäringen att dra nytta av hjälpen som finns att tillgå. All rådgivning sker under sekretess och alla frågor är välkomna.
Har vi inte rådgivare inom ett specifikt område löser vi det snabbt! 

Signalerna vi får är att insatsen är välbehövlig och uppskattad, och bara på de få dagar insatsen varit tillgänglig, har ett 30-tal företag hört av sig och tagit hjälp via de rådgivare, som stödinsatsen bistår med. Dessa företag är stora som små, i alla besöksnäringens branscher, och beskriver att Corona-pandemin slår hårt.

Stödfunktionen är till stor del digital, och ska snabbt kunna identifiera de behov som finns och försöka hitta lösningar. Ett nära samarbete mellan alla parter ger snabbare insatser.


Rådgivning under sekretess

Vi finns här för dig och vi har ett stort nätverk med rådgivare, som är beredda att ge dig akut stöd! Vi har samlat rådgivare med goda erfarenheter. Du kan läsa mer om våra rådgivare här. Tveka inte på att ta all hjälp du kan få.

Rådgivningen finansieras av Region Sörmland genom projekSemestertet ”Stödinsats för besöksnäringen i Sörmland” och är kostnadsfri för dig som företagare. Vi vill att du ska känna dig säker i kontakten med våra rådgivare, som har tystnadsplikt, och allt som diskuteras hanteras med sekretess!

Ring: 0155-220 800 eller mejla: radgivning@stua.se

 


Webbinarier
Vi arbetar ständigt för att presentera fler relevanta webbinarier. Håll utkik på vår webbinarsida där vi löpande presenterar nya webbinarium så snart vi planerat in dem. Vi vet att hjälpen behövs snarast och därför planeras webbinarier ibland med kort framförhållning.

Men var inte ledsen om du missar ett webbinar som du ville se, vi laddar upp tidigare webbinarium så de går att kolla på igen.

Nästa webbinarium:
3/4 Stöd och hjälp med finansiering: Info och anmälan här
I samarbete med ALMI Stockholm-Sörmland, Sparbanken Rekarne och Sörmlands Sparbank.

3/4 Vi hjälper dig förstå vad du som företagare kan få hjälp med! Info och anmälan här
I samarbete med NyföretagarCentrum Östra Sörmland och Eskilstuna kan vi presentera detta webbinarium på lätt svenska och arabiska!

Se kommande och redan sända webbinarier här

Dela den här nyheten med dina vänner