IMG_1737

Speed-dejting event för bussföretag och sörmländska besöksmål

Stua och Sveriges Bussföretag genomför sedan hösten 2019 ett gemensamt projekt kring utveckling av bussresedestinationer. Projektet finansieras via bussbranschens forsknings- och utvecklingsfond, Svenska Bussbranschens Riksförbund.

I spåren av allt som hänt under året så har vi nu gemensamt fått tänka om kring hur vi går vidare. För att spinna vidare på det ökade intresset för att semestra i Sverige så kommer vi nu, som en del av projektet, istället att skapa en mötesplats mellan bussföretag och besöksmål i Sörmland.

På förmiddagen den 21 oktober bjöd vi in besöksnäringsföretag och bussföretag till en gemensam aktivitet där besöksnäringsföretagen fick möjlighet att sälja in sina produkter direkt till bussföretagen. Vi planerade ett upplägg med ”speed-dejting” där alla fick en stund med varje deltagande bussföretag. Så nu ser vi fram till förhoppningsvis fler bussgrupper under 2021.

Läs mer om projektet här

Hör Oscar Sundås berätta om hur pandemin har påverkat bussbranchen

Dela den här nyheten med dina vänner
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Skärgård

Res ansvarsfullt i sommar!

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har samlat flera bra lathundar, checklistor och mallar för hur du som företag, kommun och förening kan underlätta med infografiskt material!

Läs mer »

Nu lanseras slottssafari

Ett nytt sätt att upptäcka slottsrika Sörmland! Med hjälp av slottssafari.se får sörmlänningar och besökare veta vilket slott som är deras favoritslott. Sörmland är Sveriges slottsdestination,

Läs mer »