jeremy-bishop-97hpreXsx_w-unsplash

Succé på Östra Mellansveriges kunskapsdag

Den 4 februari genomfördes kunskapsdagen ”hållbar besöksnäring bortom Corona” för att främjahållbar utveckling inom besöksnäringen i Östra Mellansverige. Dagen vände sig både tilltjänstepersoner och förtroendevalda inom offentlig sektor. Detta år höll vi på Stua i stafettpinnen och fick genomföra kunskapsdagen som den aldrig gjorts förr. Helt digitalt med 120 digitaladeltagare och fantastiska föreläsare är vi väldigt nöjda med dagen.

I höst hoppas vi att arrangemanget kan genomföras i hybridform (fysiskt/digitalt). Save the date19 november! Skriv upp det redan nu i kalender och håll utkik efter inbjudan!

På destinationsutveckling.com har vi samlat länkar och föreläsningar från dagen! Lyssna igen till när Björn Wallgren från Kulturaktiebolaget berättade mer om deras upplevelser Trädgårdslive och Julbordslive. Under sommaren och hösten när gränserna var högre för hur många som fick samlas (500 respektive 50 personer) drog Björn igång Trädgårdslive – vilket bygger på en artist uppträder på en privat tillställning, detta har gått hem både hos privatpersoner och företag som vill göra något extra för sinamedarbetare.

Material från dagen

Dela den här nyheten med dina vänner