IMG_1017

 

 

 


Som många där ute är också vi tillbaka på kontoret och redo för ett nytt år. Vi välkomnar även Henrik Steberg tillbaka efter föräldraledighet.


 

Workshopserie i produktutveckling 

Vi på STUA erbjuder en workshopserie i produktutveckling mot internationella besökare. Du som företagare har nu möjlighet att kostnadsfritt delta vid tre tillfällen där du lär dig mer om din målgrupp, utvecklar en produkt och lanserar den. Deltagare som tar sig igenom workshopserien och lanserar en färdig produkt får även möjlighet att testa sin produkt på en internationell målgrupp. Läs mer och anmäl dig här

 


Affärsmässig utveckling av Näckrosleden

Cykelprojektet som vi kallar det, är en kort och målinriktad insats där målet är att utveckla produkter för rekreationscyklister. Genom att arbeta med paketering av produkter och underlätta för samarbeten mellan privata och offentliga aktörer förväntas projektet öka affärsmässigheten kring två utvalda sträckor på Näckrosleden (Trosa-Nyköping & Mariefred-Eskilstuna). De bearbetade produkterna kommer ha möjlighet att produkttestats av riktiga kunder, allt detta för att arbeta fram attraktiva produkter mot den utvalda kundgruppen.

Om du är intresserad och vill veta mer, kan du läsa om projektet här eller maila Henrik@stua.se


Campingnätverk

Driver du camping i Sörmland, anmäl dig till campingnätverket. Nästa träff äger rum den 26 februari. Kontakta henric@stua.se för mer information och anmälan.

 

Uppstart 2020

Uppstartstillfället som var planerat till den 4 februari är tyvärr inställt. Håll utkik efter andra aktiviteter på våra digitala kanaler, i nyhetsbrevet och här.

Boka in ett möte på vårt huvudkontor på Forsgränd 6, Nyköping, på vårt kontor i Munktell Science Park eller i Strängnäs och Flens Kommun, där vi även har kontorsplats.

Vill du ha ett digitalt möte eller veta mer om projekt och övriga insatser: Tel 0155-22 27 70, mejl stua@stua.se

Dela den här nyheten med dina vänner