Mobil Digitalisering

Välkommen på framtidsseminarium 9 november – fokus digitalisering!

Den 9 november på eftermiddagen är det dags för årets framtidsseminarium för besöksnäringen. Denna gång på Connect Hotell Skavsta i Nyköping. Ca-tider 11.30-16.30. Vi börjar med lunchbuffé.

Fokus för eftermiddagen är omvärldstrender, produktutveckling och digitalisering. Seminariet riktar sig till dig som är verksam i besöksnäringen, antingen driver en besöksverksamhet eller arbetar i en kommun eller destination. Du kan redan nu anmäla dig via länken https://goo.gl/QRRj5e

Ur programmet:

Digitalisering och ledarskap – Hur blir du framgångsrik? Anna Gullstrand
Digital transformation är nödvändig för alla företag och organisationer idag, och behövs överallt – i allt från marknadsföring och affärsutveckling till interna processer och företagskultur. Innovation och ständigt lärande är nyckeln till framgång. Anna Gullstrand är digital expert och driver en av Sveriges mest framgångsrika digitalbyråer, som årligen ligger på topplistor över både kund- och medarbetarnöjdhet.

Influencers och ny marknadsföring – Hur funkar det i praktiken? Beata Wickbom
Influencers skriver och publicerar bilder och annat från sina intressen eller sin vardag. De kan vara både icke-professionella som professionella och nå ut i hela världen. De har ofta ett specifikt intresseområde och inspirerar och motiverar andra med liknande intressen. Beata arbetar som ”Digital Innovation Guru” på innovationsbyrån itch. Hon var en av förgrundsgestalterna inom svensk internetindustri och började sin karriär på Spray med ansvar för marknadsföring och PR.

Programmet kommer fyllas på. Anmäl dig via länken ovan. Seminariet är en del i ”Digital destinationsutveckling” 

 

Dela den här nyheten med dina vänner