Ruda båt2

Välkommen till systemutveckling för den lilla anläggningen 20 april (Broom)

Vi fortsätter vår gemensamma utveckling med målet ”ett komplett system för den lilla anläggningen”. Med komplett menar vi tre delar; bokning, uppföljning och analys.

Broom är den lösning som vi är med att utveckla men inte det enda bokningssystemet (PMS). Även om du använder en annan lösning eller är osäker på bästa alternativet så är du välkommen att både lära och bidra. Varmt välkommen!

Onsdagen den 20/4 börjar vi med lunch på Erik i Forsen Bistro och Bar, Forsgränd 14 i Nyköping, kl 12.30. Därefter kör vi workshop på STUAs kontor på Forsgränd 6. Högt i tak, mycket energi och massor av kreativitet innebär att vi arbetar fram till 16.00.

Från Benchmarking Alliance kommer självklart Johan Johander och driver dagens workshop. Förutom att vi tillsammans kommer att arbeta så kommer vi att få en statusuppdatering samt blicka in i Brooms framtid… Till Johans hjälp kommer jag, Johan Borgstedt, att finnas till hands (för kaffekokning, värdskap och diverse).

Workshopen är kostnadsfri och vi börjar med lunch. Anmälan är bindande och görs till johan@stua.se. Sista anmälan görs fredagen den 15/4. Vid anmälan och utebliven närvaro debiteras både lunch och workshop a 750 kr + moms.

Vid frågor inför eller efter Workshopen så kan ni vända er till:

Johan Johander – johan.johander@benchmarkingalliance.com eller 072-3011200

Johan Borgstedt – johan@stua.se eller 072-5727282

Vi ser fram emot att möta dig och din verksamhet!

Dela den här nyheten med dina vänner