Världskända talare på Svenska turistgalan

Möt Faith Taylor, Johan Rockström, Marie Ledin, Niklas Strömstedt och många fler på Svenska Turistgalan den 18 oktober på Berns Salonger. Lyssna till världskända profiler från Sverige och USA som inspirerar kring innovativt entreprenörskap, hållbar framtid och innovativa möten.

Ur programmet:

ENTREPRENÖRSKAP
• Stefano Catenacci, hovtraktör och kökschef på Operakällaren, inspirerar hela världen med nya koncept och kreativa miljöer vid bland annat banketter och galamiddagar på Kungliga Slottet.
• Monica Åslund, grundare Skiers Accredited, bryter ny mark på turistmarknaden med en innovativ spetsprodukt. Monica berättar om den kommersiella kraften i en stjärna av guld där kunden coachas till att kalla sig för ”Skiers for life”.

HÅLLBARHET
• Johan Rockström, professor, författare till succéboken ”Vår tid på jorden”, chef för Stockholm Environment Institute och Stockholm Resilience Centre, inspirerar och vägleder oss till att agera.
• Faith Taylor, innovations- och hållbarhetsexpert för Wyndham World Wide, driver ett globalt hållbarhetsprogram för över 50 varumärken, 28 000 anställda på 90 platser i 100 länder.

MÖTEN
• Lars Bjälkeskog, SVT, tidigare general för Eurovision Song Contest 2000, ror i land stora idrottsevenemang som VM och EM till Sverige. Lars berättar om möjligheter och utmaningar med Sverige som värdland för evenemang som ESC 2013.
• Charlotte Wiking, VD Swedish Music Hall of Fame, vill sätta svensk musikindustri på världskartan med utbildning och utställningar.
• Niklas Strömstedt, en av Sveriges mest kända och folkkära artister, engagerar sig i Swedish Music Hall of Fame.
• Marie Ledin, VD för Polarpriset berättar om arbetet och satsningarna kring ett av världens mest åtråvärda musikpriser som stärker varumärket Sverige.

Svenska Turistgalan bjuder även på nätverkande och årets bästa nyhet: ”matchmaking”. Dessutom premieras näringens duktiga företagare och den bästa upplevelsen i Sverige ska utses. Välkomna!

Läs mer, se hela programmet och boka din biljett…

Galan arrangeras av RTS inom ramen för TRIP Turistnäringens Utvecklingscenter.

Dela den här nyheten med dina vänner
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin