STUA

I det fortsatta arbetet med regional destinationsutveckling är vi glada att stärka organisationen med Monica Peña Calderon, som tillträder i januari 2019.
Åsa Malmqvist går på föräldraledighet från februari 2019.

”Jag har så länge jag kan minnas fascinerats över vad besök på nya ställen kan åstadkomma. Turism för mig vidgar gränser och bjuder in till utbyte mellan människor, något jag anser är viktigt för att skapa förståelse och acceptans i samhället.

Att utbildningsvalet föll på en turismutbildning var därför ingen slump. Jag läste ’Hållbar turismutveckling-programmet’ på Halmstad högskola och har sedan examen arbetat på Nyköping kommuns näringslivsenhet med olika näringslivsfrågor. 

Framöver ser jag fram emot att arbeta med besöksnäringsfrågor. Med den kunskap jag skaffat mig genom tidigare erfarenheter hoppas jag kunna bidra till att stärka och utveckla besöksnäringen i Sörmland mot en hållbar framtid.”

Organisationen på STUA växer, men det gör även våra uppdrag och projektinsatser. Detta kan du läsa mer om i vårat nyhetsbrev här

Dela den här nyheten med dina vänner