Vi säljer regionen på World Travel Market i London

Sörmlands turismutveckling AB deltar, genom Open Doors, på mässan World Travel Market (WTM), i ett samarbete med Västmanland och under det gemensamma namnet Stockholm Countrybreak.

 Genom detta samarbete effektiviserar vi arbetet, halverar våra kostnader för deltagande på mässan samt får ett större och mer intressant utbud av exportmogna produkter att locka med. Stockholm Countrybreak kommer att ha ett bord i VisitSwedens del av Skandinaviens monter.

Att vi kallar oss Stockholm Countrybreak gör att utländska researrangörer direkt förstår att vi kan erbjuda natur och landsbygd väldigt nära Stockholm. Detta är intressant för den brittiska marknaden som har många bra flygförbindelser till Stockholm, Nyköping och Västerås. Vi har redan lyckats boka in ett tiotal möten och kommer naturligtvis att få till många fler på plats. På ett säljmöte lyssnar vi på vad researrangören söker och presenterar sedan de produkter som matchar efterfrågan. Ofta vill en researrangör själv se att produkten håller hög kvalitet innan de börjar sälja den och i de fallen bjuder vi in dem till en visningsresa.

WTM är en årlig fackmässa för resenäringen. Mässan hålls i London och pågår i fyra dagar. I anslutning till WTM hålls även en rad föreläsningar samt  ”WTM World Responsible Tourism Day” – en dag anordnad av bl a Förenta Nationernas organ för turism, UNWTO. Här står hållbarhet i fokus och utifrån vårt deltagande i det svenska projektet Hållbar Besöksnäring ska det bli mycket intressant att höra hur diskussionerna går i ett internationellt sammanhang.

Dela den här nyheten med dina vänner
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin